Geef je nu op 20 , 21 en 22 augustus 2018
De voorbeschouwing

Verslag bestuursvergadering 15 januari 2018

Een nieuw jaar is er van start gegaan en 1 van de veranderingen zal zijn dat er na elke vergadering een  verslag  zal worden gemaakt welke gepubliceerd  zal worden op website en nieuwsbrief. Op deze manier hoopt het bestuur dat er meer transparantie zal ontstaan.

Deze vergadering stond in het teken van het voorstellen van mogelijk 2 nieuwe bestuursleden. Michael Vos en Anton van Vliet. Michael als beoogd lid voor de sponsorcommissie en Anton als jeugdcommissielid.
We zijn het er met zijn allen over eens dat de boutavond en  het Piet Schoon Mixtoernooi een succes waren en alleen nog maar kunnen groeien. Dan zal alleen de publicatie van deze evenementen verbeterd moeten worden. Hier zullen publicatie borden voor worden aangeschaft en in de kantine worden opgehangen.
Helaas gaat onze verzorgster ons verlaten  per 1 februari vanwege haar studie.
En de gemeente neemt 23 januari 2018 een besluit over een start bedrag voor de nieuwbouw of verbouwing van ons clubhuis. De maandelijkse gesprekken cyclus met de gemeente is gestart. De gemeente dringt aan op een complex  met twee velden ( 1-3),en een multifunctionele accommodatie,  maar wij houden vast aan het huidige complex met één kunstgrasveld en twee grasvelden
Veld 5 wordt bouwdepot
De nieuwe penningmeester is van start gegaan en komt met een plan van aanpak
De VTC heeft ook niet stilgezeten en is met een aantal mensen bezig met het zoeken naar een nieuwe trainer. De VTC komt met een kant en klaar voorstel naar het DB.
Er liggen nu ook serieuze plannen om de VTC  handen en benen te geven. Zodra alle namen bekend zijn  zullen we die aan u kenbaar maken.

Het Bestuur.

Nacompetitie 16 juni 2018

Vierpolders 1-  Rockanje 1

aanvang: 14.30 uur