background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
JO15 naar het strand in de vakantie
« »

Sponsoring; een bijdrage aan de lokale samenleving

Na de wedstrijd staat Studio Sport niet altijd klaar met een cameraploeg voor interviews bij het sponsorbord. Bij Rockanje gaat sponsoring dan ook veel meer om betrokkenheid bij de club en haar sociale rol. Binnen het dorp, de gemeente en de regio.

Uiteraard doen wij er ook alles aan om onze sponsoren de aandacht te geven die zij verdienen. Binnen de club en daarbuiten.

Waar staat Rockanje voor

We vinden het belangrijk om een herkenbare plaats in te nemen binnen gemeente Westvoorne. We zijn een club waar iedereen welkom is. Van de kleinste talentjes die rondrennen bij de mini’s tot aan de ereleden en natuurlijk de vele gasten die we wekelijks begroeten.

Als we in vijf woorden willen aangeven wat we als club belangrijk vinden, dan komen we uit op het onderstaande rijtje:

  • Plezier;
  • Respect;
  • Eerlijkheid;
  • Betrokkenheid;
  • Sportiviteit.
Voor het volledige sponsor pakket Klik hier.

R10

Draagt u Rockanje een warm hart toe, maar heeft u geen mogelijkheden voor zakelijke sponsoring? U kunt de belangen van de club ook persoonlijk ondersteunen via supportersvereniging R10

Nieuwsbrief:


E-mail:


Inschrijven  Uitschrijven

7 - 3 =


Verzonden nieuwsbrieven

Er is geen nieuwsbrief gevonden.
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
15 augustus 2020

Rockanje JO15-1 - Feijenoord MO16
Aanvang 10:00u
veld1
Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging