zaterdagtraining met veel spelers uit eigen jeugd olv Harry Rusken
Geef je nu op 20 , 21 en 22 augustus 2018
De voorbeschouwing

Sponsoring; een bijdrage aan de lokale samenleving

Na de wedstrijd staat Studio Sport niet altijd klaar met een cameraploeg voor interviews bij het sponsorbord. Bij Rockanje gaat sponsoring dan ook veel meer om betrokkenheid bij de club en haar sociale rol. Binnen het dorp, de gemeente en de regio.

Uiteraard doen wij er ook alles aan om onze sponsoren de aandacht te geven die zij verdienen. Binnen de club en daarbuiten.

Waar staat Rockanje voor

We vinden het belangrijk om een herkenbare plaats in te nemen binnen gemeente Westvoorne. We zijn een club waar iedereen welkom is. Van de kleinste talentjes die rondrennen bij de mini’s tot aan de ereleden en natuurlijk de vele gasten die we wekelijks begroeten.

Als we in vijf woorden willen aangeven wat we als club belangrijk vinden, dan komen we uit op het onderstaande rijtje:

• Plezier;
  • Respect;
  • Eerlijkheid;
  • Betrokkenheid;
  • Sportiviteit.
Voor het volledige sponsor pakket Klik hier.

R10

Draagt u Rockanje een warm hart toe, maar heeft u geen mogelijkheden voor zakelijke sponsoring? U kunt de belangen van de club ook persoonlijk ondersteunen via supportersvereniging R10

Rockanje 1
 - NBSVV 1