background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Rockanje MP - Zuidland MP

Verslag Rockanje MP - Zuidland MP 
Rust 1-2 eindstand 1-3

Drenkeling 21 jan 2017 en wat was het koud, menig traantje rolde over de wangen van de koude handjes maar  voral de koude voetjes,  maar gelukkig waren de papa en mama 's opa en oma’s en andere familie in grote getalen aanwezig en dat maakte heel veel goed, wat mogen we met zijn allen blij zijn met het schitterende kunstgras waar we over beschikken op de nog steeds mooiste accommodatie de Drenkeling.

Daar kwamen ze hoor de toekomst  van VV rockanje  onze jongste leden de Mini's en wat een toppers waarbij Sep het lef had om in korte broek te gaan spelen koud welnee gaan wat een  topper.  De scheidsrechter Vincent Verhey had nog lichtelijk last van een te laat geworden feestje , en zag de uitlijn ca  17 meter anders als werkelijkheid was maar Noah dacht lekker dan ik wordt gewoon  de eerste mini van de toekomst en ga de boeken in als doelpuntenmaker 1-0 met een mooi schot. Hierna werd Zuidland wel sterker en was er bij een uitverdediging aan rockanje kant mitchel die bal  snoeihard op zijn gezicht kreeg maar zoals in profvoetbal waarbij ze gelijk neergaan , wreef mitchel over zijn gezicht en ging als een bikkel gewoon door de John de Wolf mentaliteit. Ook rik liet zien dat hij maar 1 doel heeft en dat is in de toekomst spelen in Rockanje 1 het doel vinden nog lastig maar ik ben er van overtuigd dat je per week beter en sterker wordt , In Kevin daar ruist een bikkel van een verdediger wat mij uitkappen echt niet , heel subliem een klein keekie uitdelen en terug die bal als dat geen speler op Rotterdam Zuid wordt in de toekomst met mama Nancy als oer ajaxsiet een plekje zoekend in de zon,  De absoluut kleinste van het veld maar zeker een bikkel waar in de 1e helft de traantjes nog rolde van de kou , liep luc 2e helft voorop en super lekker te voetballen ongetwijfeld gaat hij zijn grote zus isabelle in de toekomst achterhalen, Xavi liet zien dat het makkelijker bewegen echt niet van een vreemde is en dat vast geleerd heeft van mama Sanne, met sublieme steekballen die hij vast van zijn vader remco heeft geleerd ooit een volwaardig speler van het vlaggenschip  van Rockanje 1 en nu nog zijn trucs showend bij de Veteranen. Als laatste Sem liet zien dat zijn vader hem bij trainingen alleen maar nog beter kan maken want Henk heeft aangegeven dit wel leuk te vinden om trainingen te gaan begeleiden.  

Uiteraard vergeten  we ook Bart en Jasper niet want deze kanjers offeren zich wekelijks op om de toekomst van rockanje nog beter te maken als ze nu al zijn. Super mannen.

Verder ook cynthia niet te vergeten die op afstand uit Rozenburg actief aanwezig was op de app.

De wedstrijd werd helaas verloren met 1-3 maar tussen winnen en verliezen zit geen verschil voetbal plezier en dat heb ik gezien vandaag daar draait het om.

Als interim leider heb ik genoten en ben vooral trots en de spelers ook , en grootste positieve  er stonden vanochtend meer supporters  dan dat er vaak bij het eerste staan , dus namens jasper,bart en mij ook alle ouders en andere familie super bedankt voor de aanmoediging op deze koude zaterdagochtend bij de club van ons allen VV Rockanje. 

Zuidland bedankt voor jullie komst de afspraken om naar jullie toe te komen binnenkort gaan we zeker nakomen.

Allemaal goed blijven trainen dan worden we nog beter als vanmorgen,  er komen nog diverse leuke activiteiten aan 1 daarvan is dat ik ga regelen dat we een voorwedstrijd zullen spelen als het 1e thuis voetbalt. 

Ik wens jullie allemaal een goed weekend , goed kijken naar de wedstrijden in de eredivisie en tot donderdag bij de training waarbij Jasper en Bart jullie weer beterder  gaan maken.

Wout bedankt voor de mooie foto's die hier terug te vinden zijn.

Ik heb ook nog een stukje gefilmd. Deze video staat ondertussen op de YouTube pagina van vv RockanjeVerslag geschreven door interim leider Peter Naaktgeboren.

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
24 augustus 2019

Strandjutterscup: R3, R4, Rve, Rvr
op Sportpark Drenkeling
springkussen voor de kids!

Gouden Eeuw Toernooi
te Hellevoetsluis voor Rockanje 1

27 augustus 2019

 OVV 2 - Rockanje sel  
Aanvang 20:00u

Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging