background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Rockanje JO9-2 - Spijjkenisse

Rockanje O9-2 – Spijkenisse JO9-9         2-4 (0-2)

Vandaag speelde Rockanje JO9-2 de eerste wedstrijd van de competitie en tegen een van de tegenstanders die we ook reeds in de beker tegen waren gekomen. Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen geweest welke toen met 4-1 was gewonnen en dus een leuk moment om te zien welke groei wij ten opzichte van de tegenstander hadden doorgemaakt.

En die groei was heel bijzonder, duidelijk is dat ze bij Spijkenisse een aantal jongens hadden die of hun bordje ’s avonds beter leeg eten of speciale Pokon hebben. Er werd zelfs gefluisterd dat een van de spelers van Spijkenisse zelfstandig op de brommer was gekomen…

Ondanks de paar reuzen in het team van Spijkenisse bleken er ook nog een stuk of 3 dezelfde spelers in te spelen, maar een goed vergelijk was dan helaas niet te maken.

Vandaag zijn we gestart met Jordy in het doel, Xavi, Lieke en Dylien in de defensie en Noud, Lev en Djovie waren in de aanval geposteerd.

In het begin van de eerste helft kon de wedstrijd alle kanten op, Spijkenisse was sterker maar niet echt gevaarlijk en Rockanje was gevaarlijk met de uitbraken waarbij de schitterende combinatie tussen Djovie en Dylien een van de hoogtepunten van de eerste helft was.

Goed om te zien dat Jordy zich gedurende de wedstrijd steeds beter toonde met de uittrappen. Waar dit in het begin was moeizaam ging knalde hij ze in de tweede helft ver weg zoals hij ook op de training al had laten zien. Prima hersteld hoor!

De ruststand was helaas 0-2 door wat pech achterin.

De tweede helft bijna hetzelfde spelbeeld als de eerste helft, Spijkenisse was sterker, geraffineerder en wat gemener, maar Rockanje had meer inzet en wilskracht en na de 0-3 wist Rockanje door prima inzet via doelpunten van Djovie en Dylien terug te komen in de wedstrijd. Lev had vandaag de pech om constant de reus van Spijkenisse tegen te komen, deze reus was ook nog zo snel dat hij zelfs als hij was uitgespeeld terug wist te komen. Gelukkig bleef Lev keihard werken en was hierdoor van grote waarde. Noud was zoals de laatste weken weer sterk, soms wat droommomentjes, maar gaat met  volle kracht de duels aan met alle tegenstanders en blijft zich verbazingwekkend snel ontwikkelen.

Het was volgens de verhouding in de wedstrijd dat Spijkenisse de wedstrijd in het slot gooide, 2-4, hetgeen een verdiende overwinning opleverde. De inzet van Rockanje was vandaag prima, Lieke hield er een flinke blauwe plek op haar knie aan over, Xavi was weer de balveroveraar en zo fanatiek dat hij zelfs zijn moeder in de rust als tegenstander zag. Djovie hield een mooi ei op zijn hoofd en een lichte hersenschudding aan de wedstrijd over, sterkte kanjer!

Na de wedstrijd heeft Xavi een klein presentje gekregen vanuit de vereniging ter ondersteuning bij de operatie die hij volgens de huidige planning woensdag zal ondergaan. Sterkte Xavi.

Omdat Jordy jarig was geweest werden alle spelers nog getrakteerd op Chips, bedankt Jordy. Het hele team weer bedankt voor de geweldige inzet, de ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, etc. bedankt voor de aanmoedigingen. Langs de lijn is het zelfs drukker (en leuker) als bij het eerste!

We hebben een paar fotootjes gemaakt

 


 

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
24 augustus 2019

Strandjutterscup: R3, R4, Rve, Rvr
op Sportpark Drenkeling
springkussen voor de kids!

Gouden Eeuw Toernooi
te Hellevoetsluis voor Rockanje 1

27 augustus 2019

 OVV 2 - Rockanje sel  
Aanvang 20:00u

Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging