background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Veteranen winnen met 4-1 van Stellendam (3-0)

Vandaag stond de wedstrijd, die eigenlijk vorig jaar al gespeeld had moeten zijn, tegen Stellendam op het programma. Vandaag kon hij dan eindelijk ingehaald worden. Nou ja kon, Stellendam heeft al weken te kampen met geblesseerden maar ook bij ons waren er personele problemen. Deels door de vakantie maar ook onze ziekenboeg is nog niet leeg. Gelukkig waren er verder weinig andere wedstrijden en konden onze vaste invallers Michel, Ralph en Joost weer mee doen. Door een paar late afzeggingen met als gevolg alleen maar reservespelers die maximaal een halve wedstrijd konden spelen werd op het laatste moment ook Kevin nog ingevlogen. 
De gasten gaven aan dat ze liever niet op kunstgras wilden spelen, natuurlijk gaven we daar geen gehoor aan en deden we gewoon wat we zelf wilden. Op naar veld 3 met echt sappig gras, het veld waar de lichtmasten deze week in gebruik genomen werden. Niet voor voetbal activiteiten maar het heeft wel iets met bewegen te maken. Nou blijf maar goed oefenen want de beweging om het licht aan te doen ging uitstekend maar het licht uitdoen wilde nog niet lukken. Nou ja oefening baart kunst natuurlijk.
Dan de wedstrijd zelf, Jan in de goal (voor de supporters die er deze keer niet bij waren) en Ray S ook weer eens in de basis en als aanvaller opgesteld. Deze basisplaats betaalde zich al snel uit. Onze tegenstander verdedigde slap uit en doordat Ray druk zette raakten de tegenstanders zo in de war dat ze uiteindelijk zelfs over elkaar heen vielen en Ray op zijn gemak de 1-0 kon binnenschieten. Stellendam moest dus op zoek naar de gelijkmaker maar het was gelegenheids laatste man Joost, die bij een door Ron onderschepte bal de ruimte op links de zag en zich naar voren spoedde waar hij de bal van Rob ontving (waar hij hem van Ron verwacht had) en dan op zijn beurt dus weer Rob in stelling bracht. Rob weet met zulke ballen wat er van hem verwacht wordt en schoot de bal vlak voor de neus van de goed meegelopen Ray via de binnenkant van de paal binnen. Vanaf dit moment was het verzet gebroken en bleef Rockanje aanvallen. Ralph werd gevloerd binnen 18m van het doel. Rob en Ruben sloten een weddenschapje af wie en met welke gevolgen de bal genomen mocht worden. Ruben schoot de bal hard en zuiver in de hoek en zo stond het met rust  3-0.
In de tweede helft een andere grensrechter omdat Wim zijn minuten toch nog zou maken vandaag. Wat er in de thee gezeten heeft weten we niet maar waarschijnlijk hebben we toch de thee van Stellendam gekregen. Rockanje was geen schim van de ploeg in de eerste helft en binnen drie minuten was het geloof in een resultaat bij de tegenstander weer terug. Het duurde wel even voor Rockanje zich weer herpakt had maar na een aanval over links, Kevin werd langs de lijn weggestuurd, was het Ray uiteindelijk die de bal binnen schoot en de eindstand op 4-1 bepaalde. Michel, Ralph, Joost en Kevin weer bedankt voor het meespelen. Volgende week ontvangen we PPSC en zal er uit een heel ander vaatje getapt moeten worden om de punten op Rockanje te houden.
Donderdag weer massaal op de training aanwezig dan komt het vast goed! Tot slot nog dank aan onze vaste- en gelegenheidssupporters en natuurlijk scheidsrechter dhr A.Langendoen.

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
24 augustus 2019

Strandjutterscup: R3, R4, Rve, Rvr
op Sportpark Drenkeling
springkussen voor de kids!

Gouden Eeuw Toernooi
te Hellevoetsluis voor Rockanje 1

27 augustus 2019

 OVV 2 - Rockanje sel  
Aanvang 20:00u

Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging