background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Rockanje Ve - Piershil Ve 4-0.

Vandaag waren de mannen uit Piershil naar Rockanje gekomen. Gespreksstof was er genoeg, oud Rockanje-trainer John van der Torre was daar immers deze week als trainer aangesteld. Nee niet voor de veteranen natuurlijk maar voor Piershil 1. Piershil Ve heeft namelijk helemaal geen trainer nodig, die presteren zowiezo prima, ze stonden immers met 10 punten nog altijd boven ons op de ranglijst. 
Er moet wel bij vermeld worden dat zij ook 2 wedstrijden meer gespeeld hadden maar zoals we vorige week ervaren hebben is iedere wedstrijd niet zomaar drie punten. Van onderschatting was vandaag dan ook geen sprake. Speciaal voor deze wedstrijd was Keers weer opgetrommeld dus achterin hadden we weinig te vrezen vandaag. Tijd om bij te praten was er voldoende, doordat de JO19 om 10:30u begonnen was moesten wij een kwartiertje later beginnen. De JO19 speelt ook 2x45 minuten en heeft ook recht op een kwartier rust. 
Ondanks dat we wat stroef begonnen waren we vandaag de gehele dag de betere ploeg. Wel moest er op het middenveld keihard gebuffeld worden om de verloren ballen terug te veroveren maar samen met de vandaag niet te passeren verdediging lukte dat prima.
Het was John Smit die de bal perfect op het koppie van Johan Tjallinks legde, Johan hoefde niet eens te knikken en de bal passeerde de verbouwereerde Piershil doelman. Met deze stand gingen we ook rusten.
In de tweede helft veranderde er eigenlijk niet veel. Hoewel, onze tegenstander gaf voor aanvang al aan dat het kwartiertje dat we later begonnen waren vooral niet van de 3e helft af moest gaan. In tegenstelling tot vorige week bleven we nu wel gewoon voetballen en dit resulteerde in aardig wat kansen. Wim Verheij gaf een voorzet vanaf rechts, de bal was lang onderweg wat Rob de gelegenheid gaf om de juiste positie in te nemen en de bal heerlijk tegendraads in te koppen. Ook de 3-0 liet niet lang op zich wachten, Mark stoomde op door het midden en besloot net toen iedereen dacht hij loopt er zo doorheen toch Johan die net binnen de 16m stond aan te spelen. Die keek een keer en kon het buitenkansje niet laten lopen en schoot de bal bekeken in de verre hoek. Het was ondertussen eenrichtingsverkeer geworden en een speler van Piershil kreeg de bal ongelukkig tegen zijn hand maar had daar wel zoveel voordeel van dat de prima leidende heer R. Scheffers niets anders kon doen dan de bal op de stip leggen. Er werd nog even getwijfeld, John was nu ondertussen wel warm maar er werd toch besloten dat Rob achter de bal moest. Rob toonde aan dat dit geen verkeerde keuze was en schoot de bal beheerst in het net.
Vlak na deze benutte penalty floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. Ondanks dat we niet groots speelden wisten we toch de 3 punten op Rockanje te houden en konden we de verjaardag van Wim gaan vieren.

De fotootjes moeten zijn ontwikkeld! Natuurlijk kunt u ze ook op onze fotopagina terug vinden via de link  onder onze teamfoto.Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
24 augustus 2019

Strandjutterscup: R3, R4, Rve, Rvr
op Sportpark Drenkeling
springkussen voor de kids!

Gouden Eeuw Toernooi
te Hellevoetsluis voor Rockanje 1

27 augustus 2019

 OVV 2 - Rockanje sel  
Aanvang 20:00u

Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging