background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Vlotbrug JO9-1 - Rockanje JO9-1 (1-6) 1-11

Vlotbrug JO9-1 - Rockanje JO9-1                1-11     (1-6)

 

Opnieuw een wedstrijd tegen Vlotbrug, dit drie weken na de vorige onderlinge confrontatie die met 7-1 werd gewonnen. Het was dan ook de vraag of Rockanje dit resultaat zou kunnen evenaren na de goede wedstrijden van de afgelopen weken, wetende dat Vlotbrug zich zeker op het spel van Rockanje zou instellen.

Dat er van onderschatting vandaag geen sprake was bleek al snel, Rockanje zette alles op alles en met veel energie was Rockanje al snel heer en meester over het gehele veld. Het veld dat nog steeds naweeën ondervond van de droogte en dat voor het combinatie voetbal van Rockanje zeker geen voordeel was.

Al snel kreeg Sep de eerste kans van de wedstrijd maar helaas nog geen score, er leek ook nog geen doelpunt te vallen toen Xavi K. een bal in 1 keer uit de lucht op het doel wilde schieten en een rollertje produceerde. De keeper van Vlotbrug verkeek zich echter op de bal en het was snel 0-1. Xavi K. had er zin in vandaag en na een aantal acties en schoten stond er ineens 4-0 op het bord.

Rockanje bleef voetballen en druk zetten en na een onderschepping van Xavi S. ging de bal via Xavi K. naar Sjors die vanaf rechts Sep bediende en die kon vrij voor het doel de 5-0 binnen schieten.

Daarna een momentje waarbij de sterk spelende Xavi S. het in zijn eentje niet kon bolwerken tegen een overtal aan Vlotbrug spelers en zowaar wist Vlotbrug de bal achter de kansloze Noah te schieten, die in deze wedstrijd nauwelijks iets te doen kreeg en in de rust aangaf het keepen wel heel saai te vinden…

Nog voor rust weer een doelpunt voor Rockanje. Opnieuw begon de aanval helemaal van achteruit toen Jasper een bal onderschepte, speelde naar Sep die op zijn beurt Finn in de gelegenheid stelde om de 6-1 binnen te schieten. Zodoende was bij rust al bijna de eindstand van de vorige wedstrijd bereikt.

Rockanje dacht er na de rust even te gemakkelijk over en de eerste 10 minuten veranderde er niets aan de stand. Duidelijk was dat als je geen energie in de wedstrijd stopt je veel duels verliest en geen kansen meer creëert.

Dat Rockanje deze boodschap begreep bleek in de laatste 10 minuten, een fel en agressief Rockanje begon weer goed te spelen, kansen voor Sep en Fin gingen er nog net niet in, maar een slim en snel genomen corner werd door Sjors prima binnen geschoten (1-7).

Vervolgens een actie van Xavi K. die de 1-8 liet aantekenen. Vervolgens was het Xavi S. die zijn sterke optreden van vandaag bekroonde met een doelpunt na een prima onderschepping en dito afwerking (1-9). Via Xavi K. en Sjors kwam uiteindelijk de eindstand van 1-11 op het bord. Een naam die niet vaak ontbreekt in het verslag is Rik, was hij dan vandaag niet aanwezig, nou zeker wel. Hard gewerkt, goed de gaten in gelopen en ruimte gemaakt voor anderen, maar eens een keer niet in de rol van doelpuntenmaker. Misschien is dat ook wel de kracht van Rockanje JO9-1, er zijn veel spelers die een doelpunt kunnen maken en achterin wordt weinig weggeven.

Kortom, opnieuw een prima prestatie van Rockanje waar Finn helaas geblesseerd het veld moest verlaten en Jasper in het laatste fluitsignaal nog even een elleboog probeerde op te eten… (of was het toch een botsing?…)

 

 

 

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
24 augustus 2019

Strandjutterscup: R3, R4, Rve, Rvr
op Sportpark Drenkeling
springkussen voor de kids!

Gouden Eeuw Toernooi
te Hellevoetsluis voor Rockanje 1

27 augustus 2019

 OVV 2 - Rockanje sel  
Aanvang 20:00u

Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging