Geef je nu op 20 , 21 en 22 augustus 2018
De voorbeschouwing

Talent maakt overstap

Ryan den Dunnen kiest voor aankomend seizoen voor VV Rockanje. De talentvolle aanvaller maakt de overstap van VV Nieuwenhoorn waar hij meerdere jaren heeft gespeeld. Bij  VV Rockanje waar voetbal en gezelligheid nog altijd hand in hand gaan  is men enorm blij met de komst van deze jonge speler die op beide vlakken een aanwinst zal zijn voor de club. Ryan heeft een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken waarbij de visie en speelbenadering van de nieuwe trainer Harry Rusken medebepalend zijn geweest voor de overstap.

Nacompetitie 16 juni 2018

Vierpolders 1-  Rockanje 1

aanvang: 14.30 uur
scheidsrechter:
assistent :

Balsponsoren 2017 - 2018:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij P.Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"  kleindiervoeders veevoeders kunstmest "De Molen"  Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project Services