background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
Geef je nu op 20 , 21 en 22 augustus 2018
De voorbeschouwing
« »

Rockanje wint van Zwartewaal

Op een druk bezocht sportpark Drenkeling hebben Rockanje en Zwartewaal in een sportieve wedstrijd gestreden om een plekje in de finale in de nacompetitie degradatie/promotie. Zwartewaal ,vooraf al als favoriet gestart nam gelijk het initiatief .Na amper 3 min. leverde dit een vrije trap op , Morris Gelderland plaatste zich achter de bal .zijn inzet was bijzonder effectief .niemand wist het leder te beroeren 1-0. Even leek Zwartewaal door te drukken , Rockanje herstelde zich snel en kwam in de 10e min. via een makkelijk gegeven strafschop via Jeffrey Burger terug in de wedstrijd. Hierna ontstond er een wedstrijd die alle kanten op kon ,de rust werd bereikt met 1 -1 een stand waar iedereen mee kon leven.

Na rust was het Zwartewaal dat het initiatief naar zichtoe trok het kreeg wel enkele goede kansen maar faalde in de afwerking. Rockanje stelde er weinig tegenover maar wist toch regelmatig de Zwartewaal defensie aan het werk te houden. Maar toen kwam de alles beslissende 87e minuut een lange bal vanuit de verdediging kwam in de buurt van Sven Groenenboom die met een fantastische lob Rockanje naar 2-1 schoot. Natuurlijk het ideale moment om te scoren .Ondanks de 7 min.blessure tijd hield Rockanje hierna eenvoudig stand.

Resultaat waarschijnlijk de Finale Vierpolders -Rockanje

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:

Nacompetitie 16 juni 2018

 Vierpolders 1-  Rockanje 1
 
aanvang: 14.30 uur
scheidsrechter: 
assistent : 
assistent : 


Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2017 - 2018:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij P.Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"  kleindiervoeders veevoeders kunstmest "De Molen"  Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project Services