Geef je nu op 20 , 21 en 22 augustus 2018
De voorbeschouwing

Algemene ledenvergadering 13 juni 2018

Het bestuur nodigt u uit voor de algemene ledenvergadering woensdag 13 juni aanvang 20.00 uur

Locatie clubgebouw “Drenkeling”.

AGENDA:

1. Opening voorzitter
  2. Benoeming bestuursleden Anton van Vliet (jeugdvoorzitter) en Michael Vos (sponsorcommissie) tegenkandidaten voor de 2 functies kunnen zich melden conform de statuten
  3. Ingekomen stukken
  4. Lopende zaken

A..De gemeente en onze accommodatie

B..De Algemene Verordering Gegevensbescherming ( AVG)

5.Vrijwilligersbeleid 2018-2019

Toelichting op vrijwilligersbeleid

VV Rockanje heeft vrijwilligers nodig om de kosten te drukken en kent een vrijwilligersbeleid met een borgsysteem van €50 per gezin voor twee dagtaken van 4 uur. In de praktijk doen velen veel meer( kijk eens naar trainers/leiders) dan zou moeten door het vrijwilligersbeleid. Dit seizoen hebben we voor het eerst de borg vooraf geïnd en konden leden het terug verdienen.

Dat beleid willen we handhaven, maar dan wel met een verhoging van het aantal dagtaken naar drie ( twee nu) en het borgbedrag dat daar bij hoort ( €75 in plaats van €50).

Daarbij blijft het terugverdien model gehandhaafd en moeten leden uiterlijk 1 september 2018 aangegeven hebben wanneer ze de diensten gaan draaien. Daar komt een mooie lay-out voor. Na die datum sluit de inschrijving en kan er alleen nog een taak worden verricht als het lid een voorstel aan de commissie doet . Dan wordt er bekeken of het op dat moment ook nodig is.

6.Voorstel contributie verhoging

Toelichting op contributie

VV Rockanje heeft inkomsten ( contributie/sponsoring/subsidie/giften ) en uitgaven (vaste lasten zoals de KNVB/huur complex/ kleding/energiekosten).

Het streven van het bestuur is om een gezonde balans te vinden om de contributie redelijk te houden ( lukt ook prima in vergelijking met andere clubs in de regio) en de vaste kosten hieruit te dekken. Dat laatste lukt nu niet en is een ongezonde ontwikkeling. Om deze reden is het voorstel om met een algemene verhoging voor de spelende leden, het gat niet groter te laten worden.

Oud

Nieuw

senioren

JO19/Dames

JO17

JO15

JO13

JO11

JO09

€  98

JO06

€  46

Rustende leden

€  45

7.Rondvraag

8.Einde

Heeft u een vraag voor de rondvraag dan kunt u deze sturen naar
Reactie op "Algemene ledenvergadering 13 juni 2018":
Velden met (*) zijn verplicht.

:

Nacompetitie 16 juni 2018

Vierpolders 1-  Rockanje 1

aanvang: 14.30 uur
scheidsrechter:
assistent :

Balsponsoren 2017 - 2018:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij P.Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"  kleindiervoeders veevoeders kunstmest "De Molen"  Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project Services