Geef je nu op 20 , 21 en 22 augustus 2018
De voorbeschouwing

Sun Garden jeugdtoernooien 2018

Binnenkort staan de jaarlijkse jeugdtoernooien weer op het programma. Net als afgelopen jaren wordt het toernooi gesponsord door Sun Garden, waarvoor weer veel dank!
Op 2 juni zal er in ochtend gestreden worden door onze jongste teams in de categorie tot JO11. De middag zal afgesloten worden door de JO17 en de JO19. 9 juni zijn in de ochtend de JO13 te bewonderen en het toernooi wordt afgesloten door de JO15 die in de middag spelen. Het volledige programma is op de dag zelf af te halen in de kantine bij de toernooicommissie.
We verwachten weer mooi weer, daarom hebben we weer een paar enthousiaste vrijwilligers gevonden die deze dagen verse hamburgers voor iedereen zullen bakken.
Wij hopen veel enthousiaste ouders, begeleiders, familieleden en vrienden te mogen verwelkomen die de teams aan gaan moedigen en er op die manier een leuke sportieve dag van te maken.
Hopelijk tot dan!
Met sportieve groet,
De toernooicommissie V.V. Rockanje

Reactie op "Sun Garden jeugdtoernooien 2018":
Velden met (*) zijn verplicht.

:

Nacompetitie 16 juni 2018

Vierpolders 1-  Rockanje 1

aanvang: 14.30 uur
scheidsrechter:
assistent :

Balsponsoren 2017 - 2018:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij P.Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"  kleindiervoeders veevoeders kunstmest "De Molen"  Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project Services