background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
wat stond Luc goed te keepen tegen SNS!
O23 seizoen 2018-2019
« »

MEDEDELING & DEADLINE - MIXTOERNOOI 2018!

Maandag 21 mei staat het leukste en gezelligste toernooi op V.V.Rockanje weer in de planning. Naar verwachting zoals het er nu naar uit ziet gaat het toernooi weer vol zitten met de allerleukste teams! Hier ben jij toch wel bij?! 
 
Om alles goed in te kunnen plannen hebben wij wel een deadline met inschrijven! Teams aanmelden kan TOT woensdag 16 mei. Dit geldt overigens ook voor de BBQ! Voetbal je niet mee maar wil je wel blijven met de BBQ? Dat kan natuurlijk zoals elk jaar weer. 
 
Inschrijven kan via de site of per link; https://vvrockanje.wetickets.shop/

 
Ps... Er is nog maar plek voor 5 teams! De aanmeldingen voor de BBQ is de 100 personen al voorbij! Vorig jaar was het een te gekke afsluiting van het toernooi met 200+ gezellige mensen! Dit gaan we in 2018 weer over doen! Ohja… Tijdens de BBQ hebben we natuurlijk weer een DJ & Zanger weten te strikken!
 
Sportieve groet,
 
Mixtoernooi Team!

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:

zaterdag 15 december 2018

 Rockanje 1  - OFB 1 
aanvang 14:30u

~~~
 Rockanje 3  -  Rhoon 4  
aanvang 12:00u
Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging