zaterdagtraining met veel spelers uit eigen jeugd olv Harry Rusken
Geef je nu op 20 , 21 en 22 augustus 2018
De voorbeschouwing

Clubvoetbaldagen 20 ,21 en 22 augustus 2018

3 dagen lekker voetballen, plezier maken met (nieuwe) voetbalvrienden en genieten van de topsfeer; dat zijn de Clubvoetbaldagen bij VV Rockanje. Het Engelse thema laat je kennismaken met het beste uit Engeland. Wat dacht je van een heuse FA CUP of de nieuwste oefeningen van Manchester en Chelsea? De Clubvoetbaldagen zijn dit jaar op 20, 21 en 22 augustus. Schrijf je meteen in! Alle voetballers van 6 t/m 13 jaar kunnen meedoen, je hoeft dus geen lid te zijn. Schrijf je alleen of met je teamgenoten in via www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvrockanje/ want VOL is VOL!

Rockanje 1
 - NBSVV 1
aanvang: 12.00 uur
scheidsrechter:
assistent:
~~~

OVV 1 - De Jonge Spartaan 1
aanvang 14:30 uur
scheidsrechter:
assistent:

Balsponsoren 2017 - 2018:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij P.Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"  kleindiervoeders veevoeders kunstmest "De Molen"  Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project Services