background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
JO15 naar het strand in de vakantie
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Controle fietsverlichting

 
 

Beste leden/ouders/verzorgers,
 
Wij hebben geconstateerd dat een aantal van onze leden zich in het verkeer begeeft met ondeugdelijke verlichting op de fiets. Hoewel wij van mening zijn dat deugdelijke verlichting een verantwoordelijkheid is van de leden/ouders/verzorgers menen wij hier wel een aanvullende rol in te kunnen spelen. De veiligheid van onze leden vinden we absoluut een zorg en wensen onze leden goede gezondheid toe.

Daarom zullen we aankomende week controles uitvoeren op de verlichting van de fietsen van onze (jeugd)leden die naar een training/wedstrijd komen. Indien de verlichting niet aan staat/niet voldoet aan de wetgeving dan zal het betreffende lid hierop worden aangesproken.

Indien het minderjarige leden betreft zullen ouders/verzorgers door een van de controleurs worden geïnformeerd zodat zij betreffend lid op kunnen komen halen. Wij zullen deze leden niet met de fiets met ondeugdelijke verlichting laten vertrekken.
 
Als context hierbij willen wij u onderstaande ook meegeven.
Als vereniging hebben wij er bij de gemeente op aangedrongen om de situatie bij de nieuwe (tijdelijke) weg aan het einde van de parkeerplaats veiliger te maken. Hier is aandacht aan geschonken en een aantal maatregelen zijn genomen om de situatie veiliger te maken, wij verwachten dan ook een inspanning van onze leden om geen ongelukken te krijgen van en naar het sportcomplex.

Wij gaan ervan uit dat iedereen begrip heeft voor onze zorgen en de actie die we uitvoeren. Een ieder heeft nog de tijd om komende dagen de verlichting in orde te maken. Wellicht kunt u met elkaar nog een goed gesprek voeren over het belang van goede verlichting.
 
Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn, neemt u dan gerust even contact op met een van de
bestuursleden.
 
Namens het bestuur van v.v. Rockanje.
Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging