background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
JO15 naar het strand in de vakantie
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Harry Rusken verlengt toch bij Rockanje

v.v. Rockanje en hoofdtrainer Harry Rusken hebben alsnog overeenstemming bereikt over het verlengen van het contract met minimaal 1 seizoen.

In een eerder stadium hadden de ervaren oefenmeester en teammanager Richard Venneker laten weten te vertrekken.

 De club en Rusken zijn allebei verder gaan kijken, maar de afgelopen weken is na extra inspanningen van de VTC (Stefan de Ruijter en John de Vries red.) en onze nieuwe voorzitter Ruben Eland de deur weer op een kier gezet.

De afgelopen anderhalf jaar is er een mooi proces ontstaan waar de spelers zich prettig bij voelen en waar de supporters met trots over praten.

Zowel het eerste als het tweede team draaien bovenin mee, de trainingsopkomst is hoog en de sfeer is geweldig.

Voor de club dus genoeg redenen om de staf toch te willen behouden en de selectie van de plaatselijke trots nog verder te ontwikkelen.

Na diverse gesprekken over hoe dit proces er uit zou moeten zien, is er wederzijds vertrouwen in een vervolg van de samenwerking.

 Een belangrijke onderdeel tijdens deze gesprekken is de invulling, maar vooral uitvoering van het nieuwe beleid van de vereniging geweest. 

Ook wel Rockanje 2.0 genoemd en onlangs afgetrapt.

Een nieuwe generatie vrijwilligers met veel energie zijn is aan de slag gegaan om de club vanaf de jongste jeugd te structureren, waarbij de doelstelling zal zijn zoveel mogelijk spelers af te leveren voor de selectie.

Naast het sportieve is er ook veel aandacht voor het sociale aspect. Niet iedereen heeft de kwaliteiten voor een eerste elftal dus ook aan deze leden wordt uiteraard gedacht.

Door activiteiten te organiseren voor zowel de jeugd, dames als senioren moeten alle leden en ouders met plezier naar de club komen.

De technische staf zal bij dit proces ook een adviserende rol gaan bekleden.

 Teammanager Richard Venneker, verzorger Rob Rosman en trainer van het tweede elftal Jerry de Jong hebben eveneens aangegeven volgend seizoen actief te blijven voor de club.

Daarnaast heeft oud eerste elftal speler Richard Wijn zich bij de VTC gevoegd. Een prima en positieve ontwikkeling voor de onze vereniging.

 

Het bestuur

v.v. Rockanje

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
29 feb 2020

Rockanje VR2 - Brielle MO 19
Aanvang 12u00
 
Rockanje JO19-1 - Flakkee JO19-1
Aanvang 14u30


Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging