background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
JO15 naar het strand in de vakantie
« »

zaalvoetbal pupillen in de merel

ZAALVOETBAL VV ROCKANE ONDERBOUW DE MEREL ROCKANJE: Vandaag een sportzaal evenement welke opgezet was door Rik Vinke en Peter Naaktgeboren , waar er jaarlijks een toernooi voor de JO9 teams georganiseerd werd in de de oude sportzaal de Merel , dit jaar op een andere tour en wel te weten ook in de nieuwe sportzaal de Merel in het culturieel centrum aan de Hoogvlietlaan.

Op een andere tour dus ,en met heel de onderbouw van VV. Rockanje wedstrijden spelen onderling , zodoende werd er gemixt met de teams zodoende onstonden er 3 teams in de JO11 groep. Een strak programma werd gehanteerd daar we de zaal konden huren tot 14:00 uur ivm aansluitende sporten daarna.

Waar er om 08:30 uur werd afgetrapt met de lage landen klassieker JO-8 Nederland - JO8 Belgie met flinke aanmoediging van een fanatiek publiek zouden met uiteraard een uit en thuis wedstrijd gespeeld worden en onderstaand een dag verslag , aansluitend de JO11 groep waarna de JO13 de dag zouden afsluiten In de JO8/9 en 10 groep konden we 2 , voor en voor de JO13 4 teams , de samenstelling voor de JO11was als volgt te weten:
JO

 Zoals gezegt werd het toernooi geopend met de lage landen derby de thuis wedstrijd in de nieuwe merel maar de kuip kon er ook me door met zo’n 12e man , Belgie was de sterkste en won met 0-2 met ook nog een gemiste pingel voor de Belgen , hierna was het aan de overkanters of te wel de Engelsen tegen het land met de lange laars Italie en de heenwedstrijd was het de Engelsen die met 2-1 wonnen door doelpunten van Amjad en Isabelle en het broodnodige uit doelpunt werd gemaakt door Rik. Direct er na de return der lage landen en was het de patat generatie die aan het langste eind trok met 3-1 , en ook in deze wedstrijd de gemiste penalty en nu van ons Oranje. Ook de reply van de wedstrijd stond nu op het programma Italie tegen Engeland en de Italianen wisten deze wedstrijd Engeland totaal te overklassen en wonnen deze wedstrijd met 3-0 , dus over 2 wedstrijden gezien was hier Italie de sterkste.

Na een korte break de volgende interlands met mooie wedstrijden in de JO11 poule , In deze poule konden we dus 3 wedstrijden gaan spelen:

JO11 Duitsland – JO11 Portugal
JO11 Portugal– JO11 Frankrijk
JO11 Frankrijk – JO11 Duitsland

De openingswedstijd weas er gelijk 1 met mooi affice en ook 1 met goede spanning , de Portugezen kwamen op een ronaldo manier op voorsprong door de goal van Michel , maar zoals altijd stop nooit met voetballen tegen Duitsers tot laatste fluitsignaal want was het nou de hand van de Duitse trainer of was het toch de klasse van spits Fygo maar de eindstand werdt toch echt 1-1 , hierna een echte interland waar de vonken van af sprongen Ronaldo tegen Em bam Pe of te wel Portugal tegen Frankrijk , nou zo maak je ze weinig mee maar Ronaldo en zijn maten trokken aan het langste eind en wonnen van de blauwen met 8-5 , met doelpunten van Bart (3X) ,Xavi (2x) , Jurrian en Mitchel , en aan de blauwen kant Finn (2x) , Tygo (2x) en Sjors. De laatste in deze poule weas de wedstrijd Frankrijk – Duitsland een westrijd met een kaptitaal aan vermogen van spelers en ook in deze wedstrijd een echte goalgetter(s) waarbij Duitsland uiteindelijk aan het langste eind trok en met 2-6 won , door Sep (4x) en Fygo (2x) , en aan de andere kant de man van het stokbrood met pate Finn (2X)

Het slot accoord van de dag was aan de de JO13 groep waar er 4 teams konden worden geformeerd , waar de 1e wedstrijd direct 1 van een affice zou moeten hebben Duitsland – Portugal , maar deze wedstrijd was eigenlijk nooit een wedstrijd en werden de Duitsers met 0-5 weggeveegd met goals van Milan (4X) en Bart.

Dan hoop je op de volgende interland Engeland – Italie met meer spanning maar deze wedsrijd was er nog 1 in het kaliber overlopen en eindigde in 0-7 met doelpunten van Hani (3X) , Zayd (2X) , Lucas en Timo , waarna de volgende interland al weer voor de deur stond te weten Portugal – Engeland en deze was er wel 1 met veel spanning en gelijk opgaande wedstrijd met een uitslag van 2-4 , met voor de thuisclub doelpunten van Floris en Lieke de Vries , en voor de Engelsen doelpunten van Joevanni (2X) , Lev en Dustin. De volgende interland zou je zeggen Duitsers die geven nooit op , echter was het nu de wedstrijd Duitsland – Italie waarbij de ploeg uit de lange laars geen spaan heel liet van onze Oosterburen en de wedstrijd met 1-7 won met goals van Zayd (2X) , Timo (2X) , Layan (2x) , Bart , en de Duitsers de ere treffer cadeau krgen mdoor een eigen goal.

De italianen konden gelijk weer aan de bak en nu tegen Portugal , en ook nu bleek dat dit team een briljant toernooi aan het spelen waren en overklaste nu ook Portugal met 0-8 door doelpunten van Hani (4X) , Zayd (2X) Bart en Layan.

En zo werd alweer de laatste wedstrijd van deze zeer sportieve en leuke zaalvoetbaldag bereikt en moesten de overkanters aantreden tegen de altijd tot laatste minuut strijdend oktober fest team of te wel Engeland – Duitsland en was het toch echt niet oktober maar januari en was het aan de overkanters die de duitsers met lege handen terug stuurde en met 5-2 wonnen , door doelpunten van Silvijn (2x) , Lev (2X) , en Joevanni , en aan de andere zijde was het Sivan met (2x)

En nee niemand ging met lege handen naar huis en zo was deze dag een spectaculair succes met dank aan Plus Slingerland voor de sponsoring van de Wickey en Bestuur VV Rockanje voor de bijdrage , verder Rik Vinke bedankt voor de samenwerking en de medaille verzorging , ook bedankt aan al de ouders en vooral de spelers , trainers / leiders voor deze zeer zonder problemen verlopen toernooi. Ook bedanken we de medewerkers van de Merel voor de gastvrijheid , en zeker vergeten we niet Rogier vd Velde de fotograaf welke zijn tijd er heeft aan besteed om een serie foto’s te maken , en uiteraard ga ik me zelf niet bedanken maar zeg ik met trots en zeg ik dit ongetwijfeld ook namens Rik dat wij deze dag graag voor jullie georganiseerd hebben , en als het aan ons ligt een vervolg zal gaan krijgen.

Het lijkt een lang verslag maar daar deze dag echt een succes was mag er ook wel een iets langer verslag uit komen , bij het ingaan van dit verslag nog geen foto’s van de fotograaf maar deze zullen in later stadium zeker toegezonden gaan worden. Onderstaand een aantal foto’s gemaakt door onderstaande met natuurlijk mindere kwaliteit.

https://photos.app.goo.gl/SrgtzVCN4WJFRuVx8

https://photos.app.goo.gl/xgWBBY9KXBPRtUReA
Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
15 augustus 2020

Rockanje JO15-1 - Feijenoord MO16
Aanvang 10:00u
veld1
Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging