background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
JO15 naar het strand in de vakantie
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

vrijwilligerswerk nu via voetbal.nl app.

Er wordt binnen onze vereniging hard gewerkt aan een mooi stukje automatisering. Zo zijn we bezig met het updaten van de website en het vernieuwen van de layout van de informatie op de schermen in de kantine. Zoals veel van onze leden al weten is alle informatie over de wedstrijden (programma, uitslagen etc) terug te vinden in de voetbal.nl app. Voor wie hem nog niet heeft, de app is te downloaden via https://www.voetbal.nl/voetbalnl-app

Sinds kort gebruikt onze vereniging deze App ook voor het aanmelden voor de vrijwilligersdiensten. Via het menu kunt u onder “vrijwilligerstaken” eerst uw beschikbaarheid en voorkeursdiensten aangeven. Sommige leden hebben hun voorkeur al eens doorgegeven maar zou u dit in de App nog willen vermelden? Vervolgens kunt u via het programma een geschikt moment uitkiezen en u direct aanmelden. We hopen dat het indelen van de vrijwilligersuren hiermee een stuk eenvoudiger is geworden. Er is voor rustende leden geen verplichting om diensten te draaien.
 
We willen alle leden vragen de App te installeren en deze ook te gaan gebruiken voor het aanmelden voor de vrijwilligersdiensten. U heeft nog steeds de mogelijkheid om de diensten af te kopen, dit kunt u doorgeven via de leider.
 
Op dit moment proberen we het aanbod van de diensten uit te breiden en zo toegankelijk mogelijk te maken zodat er hopelijk voor iedereen iets tussen zit. We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die bar- en keukendiensten willen draaien maar ook naar mensen die op maandagochtend de schoonmaakploeg een keer willen helpen, op zaterdag een wedstrijdje willen fluiten of willen helpen met onderhoudsklussen. Houdt de App dus in de gaten! 

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
di 21 januari 2020

SC Botlek O23 - Rockanje O23
Aanvang 20u00


Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging