background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

Yorrick en Mark 1e Quizmasters vv Rockanje!

 Afgelopen donderdagavond was er heuse quiznight georganiseerd. De quiz werd over drie rondes gespeeld en tussen elke ronden werd even een tussenstand doorgegeven. Vele teams deden in het begin aardig mee maar naarmate de tijd vorderde haakten diverse teams soms door gebrek aan kennis maar soms ook door wat anders af... Dennis en Dave bedankt voor de gezellige avond die zeker ook voor onze oudere jeugdteams maar ook reeds met voetbal gestopte leden een aanrader is! Mark Driesen en Yorrick Bussink waren de grote winnaars maar ook de nummers twee en drie namen een mooie beker in ontvangst.
Natuurlijk werden ook de via Facebook te verdienen prijzen uitgereikt en onder applaus in ontvangst genomen door de winnaars.  Aanstaande donderdag na de trainingen is er de 1ste editie van de Quiznight! Iedereen is welkom om in een team van 2 personen te strijden om een van de mooie prijzen die te winnen zijn!!

Tot donderdag !⚽️Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
zaterdag 19 oktober 2019


Stellendam 1  -  Rockanje 1 
Aanvang 14u30
 
 Rockanje JO15-1 - CWO JO15-1
Aanvang 12u00

Rockanje 4  -  OVV 4
Aanvang 14u30
Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging