background.jpg

V.V. Rockanje

« »
SELECTEER
de velden worden weer beregend
vd Hoek is samenwerkingsverband met Kolpa aan gegaan
JO15 naar het strand in de vakantie
Een mooie ouderwetse inswinger
O23 seizoen 2018-2019
« »

OUDER-KIND TOERNOOI VAN ZATERDAG 22 JUNI 2019

Zaterdag 22 juni is dit seizoen  met de jeugd  en hun ouders afgesloten  met een heel leuke dag

vol passie, vrolijkheid  en sportiviteit.
Voor de jeugdcommissie een dag waar we met plezier naar terug kunnen kijken en het was ook een dag dat er heel veel gesproken en geluisterd is; maar er is vooral leuk gevoetbald en lekker gegeten.
Deze dag had nooit een succes geworden zonder ieders hulp. Namens de jeugdcommissie en alle jeugdspelers bedanken we de sponsoren van deze dag.

 VERHAGE ROCKANJE, KEES DE SLAGER, PLUS SLINGERLAND, VOORNE PUTTEN VERHUUR  Verder bedanken wij al onze tenue sponsors die absoluut hun steentje hebben bijgedragen. Alle vrijwilligers die dit seizoen iets voor de jeugd hebben gedaan maar ook onze leiders/trainers die wekelijks op het veld hebben gestaan , want de teams kunnen niet zonder deze vrijwilligers.

Maar de belangrijkste groep van VV Rockanje gaan we hier zeker noemen , want zij worden misschien te vaak vergeten en zijn heel erg belangrijk voor de club.
MAANDAGOCHTEND PLOEG ; waanzinnig bedankt , want eigenlijk zijn jullie voor de jeugd de belangrijke schakel in een voor VV Rockanje jeugd een moeilijk maar geslaagd seizoen.

We gaan nu even op zomerstop en namens de jeugdcommissie wensen wij iedereen een hele fijne zomerstop en een fijne vakantie en wij hopen jullie  volgend seizoen in welke functie  dan ook weer fris op de Drenkeling  bij VV Rockanje te zien.

 

Namens de Jeugdcommissie van Vv Rockanje,

P.Naaktgeboren

Pagina terug
Subsponsors:
« »
Webshop voor leden:
Volgende wedstrijd:
 
Sponsor van de week:
« »
Wedstrijdbal gesponsord door:
« »

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging