wat stond Luc goed te keepen tegen SNS!
O23 seizoen 2018-2019

Rockanje verder met trainer Harry Rusken

Ook keeperstrainer en leider Richard Venneker en trainer van ons tweede elftal Jerry de Jong hebben inmiddels de intentie uitgesproken door te gaan. Er zijn reeds een aantal goede stappen gezet en de komende maanden gaan de trainers en de club samen optrekken om wederom een paar stappen te zetten. Nu de invulling van de trainers bekend is, zullen op korte termijn ook gesprekken volgen met de verzorger en de grensrechters over het continueren van hun functies.
19 januari 2019

Vlotbrug 1 - Rockanje 1
Aanvang: 14:30u

Rockanje 2 - Hellevoetsluis 3