De voorbeschouwing

verslag clubvoetbaldagen 2018

De clubvoetbaldagen bij de v.v. Rockanje.

Het recept bestaat uit 31 enthousiaste voetballers(ster)  tussen de 6 en 13 jaar en een paar zeer enthousiaste coaches. 3 dagen lang van 10.00 to 16.00 uur voetballen en lekker thuis slapen.

Het begon maandagochtend 20 augustus om 7.00 uur, de coaches kwamen aan en de juiste taken werden verdeeld. Het opzetten van het training parcours neemt altijd veel tijd in beslag dus werd er hard gewerkt om op tijd klaar te zijn. Iedereen was op tijd klaar en konden de voetballers(ster) worden ontvangen bij de inmiddels al weer 4e editie van de clubvoetbaldagen bij de v.v. Rockanje.

En het eindigde op woensdag 22 augustus om 18.00 uur De voetballers(ster) werden om 16.30 uur weer opgehaald en het opruimen kon beginnen. Onze vrijwilligers Anton v Vliet,Theo Fransman, Vince v.d. Pol, Sander vd Pol, Larissa Groenenboom , Sven Groenenboom, Patroes van de Zwan, Tim Herkenraad en Rick Mulder willen alle deelnemers bedanken voor 3 geweldig leuke dagen.

Tot volgend jaar.

Gelukkig hebben we de foto's nog.

Dinsdag 25 september
 Hekelingen O23 -Rockanje O23

Zaterdag 29 september 2018

Rockanje 1 - NTVV 1