wat stond Luc goed te keepen tegen SNS!
O23 seizoen 2018-2019

Dit waren de senioren in het seizoen 2015-2016 Rockanje 1 speelde 3e klasse maar helaas degradeerde het naar de 4eklasse
Selectie:

Ali Al Asade, Delano Diemers, Jeroen Langendoen, Wouter van Linschoten, Rene van der Meiden, Vincent Pelkman, Michael Poldervaart, Sander de Ruijter, Stefan de Ruijter, Jurjen Schrage, Ronald v.d. Steen, Aron Verboon, Anton van Vliet, Djordi Pontes, Danny de Vries, Joost Hogerheijde, Jeffrey Kuijpers, Jelle Zuidema, Jop Klok, Mark Buitendijk, Vince Feenstra, Thomas van Bruggen, Rodney Benne, Steven Hansen, Wesly Rietveld, Jeffrey Benne, Mo Baydar, Cedric Beukelman, Arie Bravenboer, Kevin Groeneveld, Tim Herkenraad,Martijn van Leeuwen, Rico van Marion, Michael Vos, Wesley Palstra, Ralph v.d. Velden, Wesley Werner (36)

De selectie- spelers hebben een uitnodiging ontvangen.

3de elftal leider Mark Roeten/ Michiel van Linschoten grensrechter Robin van der Poel
spelers: Bart van Vliet, Glenn Schouten, Joffrey Hokke, Kevin Schouten, Joost Verburg; Michiel van Linschoten, Remy Vlaspolder, Tristan van Eijk, Ron Schruijer, Sieb Klok, Kevin van Klink, Pascal Wageveld, Mark Roeten, Michel Hazelbag, Mike Mulder, Richard Molengraaf, Mike de Graaff, Carlo Bakker, Richard Hazelbag, Michel Poldermans, Pau van den Bergh (21)

4de elftal: leider Mark Driessen
spelers: Berry van Veen, Denny Snoeij, Davey Ploeg, Dennis Traas, Justin Langendoen, Kayo Wageveld, Lennart Langendoen, Mehmet Gilik, Marco Pothof, Mark Driessen, Mark van Marion, Nick Vosselman, Patrick Deelen, Roan 't Mannetje, Robert Driessen, Yorrick Bussink, Ronald v.d. Voorde, Sander 't Mannetje, Sander de Bruin, Terence van Es, Sjors van Houwelingen, Dave Prins, Henk van Marion, Edwin Weesie,Mohamad Abdulghafour (25)