Hier een stukje uit het bewaarnummer 1930 - 1960.

In november 1930 ontstond na velerlei wederwaardigheden net initiatief om in de bond te gaan spelen. Dat men zích voor en ook nog nà die tijd grote opofferingen moest getroosten, is heel zeker. Er was weinig geld, ieder was àrm. Onder het hoofdstuk `Anecdotes en voorvallen` vindt u nog wel iets uit `die goeie ouwe tijd`. Na een oproep in de `krant van Overbeeke` kwamen op 28 november1930 twaalf voetballers bijeen. Zij richtten toen "Rockanje" op. Andries Poldervaart werd voorzitter, Wout van Boxtel secretaris en Teun Briggeman penningmeester. De mede-oprichiers waren: Jan Rietdijk, Anrras Manintveld, Leen Plooster, Jan poldervaart, Siem Heijndijk, Bas Rietdiik, Klaas Rietdijk, Wim Boogert en Jan Snoeij.

Het regelement van de vv Rockanje

Balsponsoren 2018- 2019:  Aqua Techniek B.V.  Slijterij en Wijnhandel Baldé  Handelskwekerij Beukelman  Caravanbedrijf De Duinwei   De Meidoorn "Paviljoen Restaurant"   Herenkapsalon Hans Waardenburg  Parfumerie La Bourse Plus Slingerland   Toscana Bloemsierkunst  Kees de Slager, bezorgservice voor kip & vlees  Haarstudio Essentials  Repro Voorne, uw lokale print- en kopieerprovider  Rosch Project ServicesKlaverjasvereniging