De voorbeschouwing

Wij zijn blij dat het barboek nu voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is en ingevuld kan worden.

Er moeten minimaal twee vrijwilligersdiensten ingevuld worden en u bepaalt wanneer het u het beste uitkomt.
Op 1 september 2017 aanstaande sluit het inschrijven en gaan wij na die datum alle niet ingevulde plaatsen indelen.
U krijgt daar dan ruim van te voren een bericht over zodat u er rekening mee kunt houden. Vanaf deze datum bent u dan ook zelf verantwoordelijk voor deze dienst en als u niet kan dan moet u zelf voor een vervanger tegen betaling van € 25,00 ,  zorgen. U mag natuurlijk ook ruilen met een andere vrijwilliger.
De € 50,00 die u vooraf heeft moeten betalen krijgt u dus alleen terug als de dienst door uzelf of een door uzelf ingehuurde kracht is gedaan.

Het Bestuur.

Om in te loggen bij barboek heeft u 2 dingen nodig:
  • Uw bondsnummer.u kunt uw bondsnummer opvragen via secretariaat@vvrockanje.nl
  • Een wachtwoord
    • Nog geen wachtwoord? Klik hier op barboekvul hier uw bondsnummer in, uw e-mailadres en het verenigingsnummer bbdy15g in.
      • (email adres moet wel overeenkomen met het emailadres in ons bestand. Heeft u een nieuw emailadres geef dit dan door via nieuws@vvrockanje.nl ).
    • U krijgt dan via de mail een nieuw wachtwoord.
      • ( niet ontvangen kijk dan in uw spam (noreply@barboek.nl) )
Wilt u geen bardienst of keukendienst draaien maar wel een wedstrijd fluiten dan kunt u zich hier voor opgeven via scheidsrechter@vvrockanje.nl

Hier kunt u in loggen om u diensten in te vullen.

Barboek.nl login
Bondsnummer:
Wachtwoord:

Wie heeft er dienst seizoen 2017-2018

zaterdag 21 april 2018

Rockanje 1 - NSVV 1
Aanvang: 14:30u
scheidsrechter: A.M. Geerlings
~~~~
Zwartewaal 2 - Rockanje 2
Aanvang: 12:30u
Scheidsrechter: ???